Referencer

 
"Kære Birte. Tusinde tak for den super kompetente rådgivning om økologisk omlægning, som du i dag har givet os i kantinen på Jobcenteret i Slagelse Kommune. Du skal have stor ros for at møde yderst velforberedt frem, skabe konstruktiv dialog og vejlede respektfuldt og målrettet. Jeg er imponeret over, hvad du på "ingen tid" er i stand til at bibringe os af viden og metoder, og hvor smittende dit engagement er. Mange tak for det store skub, du således har givet os!
"
Lasse Thomas Edlev
Agenda 21 koordinator
Teknik og Miljø
Slagelse Kommune".Økologi er med Birte Brorsonkommet i fokus hos Københavns Kommune
"Jeg bestilte Birte fordi hun er god til den levende og vedkommende fortælling. Det var et inspirerende og provokerende foredrag med flotte billeder til. Både Pia og Birte brænder for økologien, klimaet og maden. Det blev en spændende dag, hvor en udvalgt flok medarbejdere lavede frokosten til hele køkkenet - på den måde blev alle præsenteret for klimavenlig mad og økologi i praksis. Super at Pia og Birte fik medarbejdernes egne opskrifter til at gå op i en højere enhed: 5 -6 madkulturer fra hele verden blev blandet med glemte danske egnsretter - det skabte et godt engagement hos deltagerne."
Merete La Motte
Souschef
Københavns Madservice
"Kulinarisk rejse for køkkenmedarbejdere", -billedforedrag og kogeskole med opskrifter fra hele verden udsat for 100 % klimavenlige, lokale og økologiske råvarerKlimavenlig mad har Birte Brorson hjulpet DI Service med
 "Tak for hjælpen. Det var en fornøjelse at høre dit oplæg".
Patrick Christian Laraignou
Konsulent, Cand.merc. (jur.)
"Tag kunderne med til fremtiden" Oplæg for cateringvirksomheder, om hvordan man indfører klimavenlig, sund og økologisk mad uden at bruge flere penge i virksomhedskantinerKlimavenlig mad til børn har Birte Brorson fokus på ved Økologisk landsforening
"Super arrangement! Godt at både Lise og Birte brænder for emnet.
Fordelingen mellem teoretisk indledning og praktisk madlavning var passende, og det var godt, at der var begge dele.
Praktikken var god med meget nyt. Rigtigt mange gode små tips undervejs.
Opskrifterne passede til temaet med børn – det var godt, at de var lette at lave, man kan bruge det efterfølgende hjemme".
Kursisterne
Århus
Fra evaluering af kurset "Det bæredygtige køkken - økologisk og klimavenlig sundhed til dejlige unger " afholdt i regi af:
Økologisk Landsforening
V/ Rikke Thorøe Grønning 

"...det var en fornøjelse at opleve Birtes oplæg om madens betydning for klima og miljø. Stoffet blev formidlet rigtig godt, levende og ligeværdigt - det sidste er vigtigt på vores område: At kunne forenkle uden at glemme, at det er voksne, ligeværdige mennesker, man står overfor. Budskaberne gik igennem, og vi har efterfølgende haft spændende diskussioner - med mere viden og flere nuancer bag argumenterne, end vi ellers ville have været i stand til".
Bente Bakmand,
Roskilde Sprogcenter
"Mad og klima". Foredrag på Roskilde Sprogcenter
Økologi kommer i fokus i Ishøj Kommune med Birte Brorsons hjælp
"Jeg har arbejdet med økologi i mange år, så jeg kendte meget af det i forvejen, men oplægget var rigtig godt. Der var også tid til snak og grin medens vi lavede mad. Det har været en god dag, hvor Birte ikke har "prædiket" eller løftet pegefingre, bare fortalt og snakket".
Lene Madvig
Madmor
Trækronernes vuggestue
Ishøj Kommune
"Økologisk inspirationsdag" - peptalk og kogeskole for madmødre i daginstitutioner i Ishøj KommuneØkologisk mad er med hjælp fra Birte Brorson nu fokus i

 "Det var et fyrverkeri av et foredrag du hadde. Tilbakemeldingene var gode, og jeg tror mange fikk seg en a-ha opplevelse av at satsingen på økologisk i Danmark så direkte kobles til miljø og drikkevannsproblematikk. Takk igjen for mange gode råd og tips".
Monica Dahlmo
Rågjevar
Fylkesmannen i Rogaland, landbruksavdelinga
Foredrag i Stavanger, Norge: "75 % økologisk mat innanfor eksisterande budsjett" ved landbrukspolitisk samling for "de som jobber i landbruksforvaltningen i kommunene og hos Fylkesmannen i Rogaland, politikere, bondeorganisasjoner, fylkeskommuneansatte m.m."


Ballerup kommune lærer om sund mad og økologi ved Birte Brorson

 "Tak for en dejlig eftermiddag/aften, hvor jeg blev voldsom mæt. Du var meget spændende at høre på – dejlig let i forhold til, at der var børn med. Indbydende mad uden at det var alt for ”fansy”. Jeg syntes, det var en stor succes. Så tak for det."
Birte Bachmann
HR-Specialkonsulent
Ballerup Kommune
Madpakkeværksted for "udekørende" medarbejdere i Ballerup Kommune, uden daglig adgang til sund og økologisk mad i Rådhuskantinen.


 
 
"Birte Brorson leverede et pivskarpt, energisk og jordnært oplæg om klimavenlig og økologisk mad. Hun havde styr på fakta og sammenhænge – men ikke mindst formidlede hun en masse gode råd til, hvordan man nemt og – billigt! – kan leve lidt mere grønt i hverdagen."
Kirsten Grube
sekretariatsleder

CUR
Foredrag for Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik i forbindelse med "Grøn Uge" - om hvad den enkelte selv kan gøre for klima, sundhed og miljø i eget køkken.